Inför veckans alla moment

Alla som tror att jag har misslyckats med min kaffediet: tji fick ni. Är väl mer eller mindre inne på min sista dag idag och det känns oväntat bra faktiskt. Har varit mycket på sistone och jag tror nästan att stressen släpper mer när man inte hinkar i sig litervis med kaffe ty jag har kunnat lägga mig i rimlig tid, sova djup och vakna full med energi trots allt. Dessutom har det där suget kommit tillbaka där man tycker att kaffe tillsammans med mörk choklad måste vara den bästa belöningen i hela världen.
 
I lördags var jag hemma hos Maja och Adam då Maja fyllde år och fick dessutom skåda världens (åtminstone Borås) mest fantastiska lägenhet. Snacka om att vi inte befann oss i en studentlägenhet längre, där våra lägenheter i normala fall slutar så slutade endast deras hall. Komiskt nog hittade jag mig själv inramad hemma hos dom eftersom Adam gjorde en intervju med mig för Borås tidnings modebilaga för ungefär ett år sedan. Jag hade ingen aning om det då, men tydligen var det hans första publicerade artikel och välförtjänt av en inramning. 
 
Igår var jag på middag med eliten i Borås på en turkisk restaurang för att bekanta oss med Simons nya flickvän som kommer från Turkiet. Hur turkisk maten var hörde jag henne inte kommentera, men enligt mig så var maten iallfall superb. Slog till på det vegetariska utbudet tillsammans med min Asian wife, Huyen. 
 
En kollega har dessvärre blivit sjukskriven tre veckor framåt, vilket innebär att jag hoppat upp på deltid ett tag framöver nu. Som min kollega Maria hade sagt: "Goa pengar!" Tiden runt om har jag läst igenom två böcker och två artiklar som skall analyseras med deadline idag. Bara det att den tydligen inte behövde vara inne idag utan istället fick vi en hel vecka till på oss. Snacka misslyckad kommunikation. Och här sitter jag med ett helt omprioriterat schema och förstår inte riktigt hur alla förberedelser inför veckans alla moment skall gå ihop. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0