Blygsamt antal steg

Idag är en sådan där lyxig dag där jag kunde unna mig en sovmorgon. Ligga och dra mig så bäst jag vill samtidigt som snö blandat med regn föll utanför fönstret. Har träningsvärk i benen som jag inte har den blekaste hur det kunde uppstå. Min stegräknare visade ett blygsamt antal steg igår (ja, jag lever med en stegräknare runt halsen vareviga dag just nu eftersom Hemtex har sparkat igång våra hälsosamma liv). Kanske spände jag mig undermedvetet under gårdagens hearing? Efter den var jag helt slut iallafall, Lisa och jag skulle laga husmanskost men vi bytte upp (ned?) oss till pizza istället och jag dukade fint med tulpanservetter. Vi kikade lite ointresserat på den första Spiderman filmen och häpnades över det faktum att den är hela tolv år gammal.
 
Gör ett ryck med en kopp kaffe (jajjemän, min diet är över men likaså dessa hiskliga mängder koffein) innan Hemtex-skjortan graciöst glider på och det käcka leendet kickas igång. Ikväll vankas det gym med Simon och den välförtjänta träningsvärken får sin chans. Gäller att passa på när man kan ty jag förundras över det faktum att Simon inom snar framtid tar sin Hanne och förvandlas till 08:or. Sandra blir Londonbo om mindre än två månader, Simon Cointreau blir turk och Julia med sin Amanda packar väskan för Rwanda. Adjöss.
 
Men vad spelar det för roll när jag öppet nu har sagt att jag vill stanna kvar i Borås ett tag till? Ett blygsamt antal steg var det visst?

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0