Pluggar (tack och lov) inte hela tiden

Jag vet att jag har Sveriges tråkigaste blogg just nu, men jag tänker inte be om ursäkt för det. Jag hatar när folk konstant inleder sina inlägg med just detta. Om ni gissar att frånvaron beror på examensarbetet så kan jag bara be att gå gratulera er.
 
Noll fritid. Noll liv. Diskussion om varumärkesidentitet 24/7 som gjort att jag i framtiden endast kommer att kunna dricka Cola Zero, för att göra ett undermedvetet statement som uppenbarligen blivit medvetet. Men jag och Louice pluggar (tack och lov) inte hela tiden. I söndags njöt vi av sommarvädret hemma hos henne, taget ur en ICAs kundtidning buffé. På det: kubb!
 
 
Igår gjorde vi återbesök hos Röda Korset i Vänersborg som hade invigning för en månad sedan ungefär för att följa upp vårt arbete med butikslayouten. Vi har fått massor av beröm, att det gett resultat (vilket framför allt syns på försäljningssiffrorna) vilket gör att att vi inte kan vara annat än nöjda. För vi är själva imponerade över vårt arbete. Cred till oss. Igår gjordes en plan över hur vi skall kommunicera riktlinjer för att vår vision inte skall försvinna, dessutom fick vi göra om A-ytan i butiken som vi skapat. Trädgårstema önskades, och trädgårstema det blev:
 
 
Efter detta "hårda arbete" begav jag mig till Göteborg för en efterlängtad catch-up med Filip och sedan fika och middag med Anny. För er som inte hunnit notera det ännu så är Anny alltså min respartner inför Korea och vi arbetar febrilt med att komma på ett bloggnamn inför vår gemensamma reseblogg.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0