"Norrländskt fika"

Finns så mycket jag vill skriva om, men det finns som aldrig tid. Min kalender är ett skämt och jag ids inte ens att anteckna i den. Finns ingen plats. Men jag mår bra. Oroa er inte. Stabil karl här.
 
Igår hade jag "norrländskt fika" hemma hos mig med Hanne, Simon, Moa och Lisa. Vi drack rosenbladssaft ifrån Piteå och hade världens kakbuffé med diverse bakverk. På det serverades det glass med jordgubbar och vaniljsås. Sommarduken ströks och påminde mig om traditionella midsommarfiranden vid Släda.
 
Jag och tjejerna kommer från varsin årgång från HVMD hemma i Sundsvall men har alla hamnat i Borås. Textilhuvudstaden. Jag har bra kontakt med alla och det betyder mycket faktiskt. Något hemtrevligt i något okänt. Även om jag jag inte längre betraktar Sundsvall som mitt hem längre vet jag inte om jag är där ännu då jag kan säga att Borås är det.
 
Det pratades huruvida vi var norrländska eller inte. Hanne, Moa och Lisa är alla tre tjejer som inte på något vis är försynta eller är rädda för att ta för sig men har ändå ett visst norrländskt drag över sig. Dialekter, snus och skoter. Jag däremot är ju den där eviga 08:an, ty alla tror att jag kommer från Stockholm. Den som alltid vill något mer.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0