En massa konkret text

Tiden tickar på i lite väl högt tempo och jag kan inte för allt i världen förstå att jag och Louice på fredag kommer att befinna oss i hörsalen och hålla i en presentation av vårat examensarbete. Ägnade hela lördagskvällen åt att skriva på uppsatsen och jag känner en sådan stolthet över vad vi har åstadkommit hittills. Behöver några sena kvällar till innan det är klart, men det ser väldigt lovande ut. Tidigare har jag alltid skapat visuella resultat i min kreativitet så det är kul att man kan känna detsamma för en uppsats bestående av en massa konkret text. Ett resultat av hårt arbete.
 
Detta innebär ju även att examen närar sig i ett minst sagt lika snabbt tempo. Tar högskoleexamen men det känns inte som allt i världen eftersom jag kliver på ett tredje år för att ta en kandidat, men absolut värt att fira ändå. Dessutom skall jag som sektionsordförande få hålla ett avslutningstal, vilket känns stort nog bara det. Skulle även hålla ett för magister/master på engelska men det lyckades jag lyckligtvis delegera vidare (man lär sig efter ett års ledarskap). 
 
Detta inkluderar att skorna måste klackas om, kostymen kemtvättas och en ny skjorta inhandlas. Emma började sitt jobb på MQ igår så gjorde visit för att inhandla en snygg skjorta jag haft span på ett tag. Diskussionen utanför provrummet skall ha lydit ungefär så här:
 
MQ personal: Oj, fick du hjälpa honom på en gång? Vad kul!
Emma: Alltså, han går i min klass...
MQ personal: Nej, han jobbar ju på Hemtex!
 
Denna vecka har jag blivit införstådd att jag, vare sig jag vill eller inte, är "han som jobbar på Hemtex". Jobbet är onekligen en del av min image. Presentationen är på fredag och lördagen där efter kliver jag på mitt sommarschema här i Borås och kränger hemtextil på heltid. Hard working guy.

Kommentarer
Postat av: Sarah

För mig kommer du alltid va han som jobbar på Hemtex <3

2013-07-22 @ 10:07:43


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0