Våren sipprar in

Det här med att Borås skall vara Sveriges regnigaste stad måste ha slagit om totalt. I två veckor har solen skinit utan dess like och solljuset tar sig igenom mina vita gardiner (från Hemtex naturligtvis) hur vackert som helst. Våren sipprar in. Snön är nästan borta och vinterjackan gömd.
 
Hade Tova på besök för två veckor sedan och stylade om lägenheten totalt inför det. Vi gick från grått till turkost, allt för att uppmärksamma den ljusa tiden som kommer. Blev ett oerhört lyft för lägenheten må medges, dessutom lyckades jag med Tovas hjälp även införskaffa lite tavlor. Nej, än är de inte uppe på väggarna. Men de skall. Dessutom är tavlor lutandes mot väggar också konst. Så det så.
 
Jag har kommit igång med träningen igen! Tränade inte en enda dag på hela februari, och trots vad alla säger så är den månaden faktiskt inte kort. Snacka envis förkylning. Nu har vi bytt upp oss till tre gympass på fyra dagar. Känner mig stark, fysiskt som psykiskt. Är så redo.
 
Igår åkte jag till Göteborg för att äta middag med Anny och diskutera lite Korea. Är helt hyper dagligen över hur fantastisk denna höst kommer att bli. Vi har beslutat att vi skall unna oss en veckas semester i Tahiland först. Och att vi måste åka till Tokyo, helst när Monki öppnar där (Anny jobbar ju där, samt har praktik på huvudkontoret i skrivande stund). Så mycket vi vill göra på så lite tid. Gå på en K-popkonsert. Nöjespark. Glo på allt streetfashion. Åka till Seoul två dagar i veckan, minst. Utveckla vår matkultur. Shoppa. Shoppa.
 
Ni hör. Jag har det bra.
 
Ahn yohng ghi ga sae yo
- herregud, skall det där verkligen beyda hej då på koreanska?!

Kommentarer
Postat av: Hayun

BRAAAA GUSTAV!!! BRA VAL AV LAND!!

2013-04-07 @ 13:31:21


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0