Dimension för egoboost

Kärt barn har många fester att gå på. Min fina klasskompis Emma fyllde år i veckan vilket resulterade i en fest igår då en av hennes kompisar hade tillgång till ett helt hus. Så fort vi kom in i hallen igår kommenterade vi alla att det nog var första gången i Borås som vi faktiskt var i en villa. Hur sjukt är inte det?
 
Festen var hur trevlig som helst och kan nog misstolkas till att vara en dimension för egoboost. Jag fick jättefint beröm utav Emmas vänner som jag kan leva länge på. Det jag kan leva längst på är nog att en annan gäst hade en seriös fråga om jag var modell. Aaw, stop it you. Jag som alltid har suckat åt mina obefintliga kindben hade tydligen några att komma med trots allt.
 
Låtarna var på repeat hela kvällen men dessvärre så var vi ett gäng som var tvungen att lämna det festliga huset innan småtimmarna anlänt för att infinna oss på nästa fest. Otyg hade tillsammans med en annan eventförening en fest med temat Behind the Mask. Så vi slängde på oss våra masker (förutom Lovisa som hade sin påsminkad redan) och dansade glatt i en källare två våningar under marken. 
 
Helgens festligheter har lett till att jag kör all in på semester idag.
 
Jag och Louice, min partner in crime.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0