Life's good

Life's good. Visst, jag jobbar massor och gudarna skall veta att det tär på kroppen att jobba i butik. Har fått en blåsa på foten som gjort att jag haltar fram, försöker vinna medlidande hos kunderna. Men när jag väl kommer hem från jobbet så är jag ledig. Ledig. Ett ord som inte funnits i mitt vokabulär under en alldeles för lång tid. Njuter.
 
I söndags var jag hemma hos Moa på brunch för att sedan sola på gräsmattan. Vi pratade om att vi måste börja bli mer retro. Lägga facebook och instagram åt sidan. Ta vara på det äkta i vardagen, ha spelkvällar och faktiskt umgås. Dricka kaffe hos varandra med vackert mönstrat porslin. Un-plugged helt enkelt. Vi avslutade dagen med att gå på bio och se Gatsby som utspelar sig på 20-talet, då man sannerligen visste hur man levde livet utan överflödig teknologi.
 
Imorgon är min enda lediga dag innan midsommar och den skall jag spendera i Vänersborg med att hålla en presentation om mitt och Louices examensarbete angående hur Röda Korset second hand-verksamhet. På kvällen vankas det avslutningsmiddag med kårstyrelsen, det är ingen uttalad klädkod men efter en tid på menyn så var det uppenbart kostym.
 
Moa njutandes av solen och livet, pic instagram @gkibe

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0