Njuter av sommaren

Sommaren går i sin takt som den alltid gör, halvvägs men man inbillar sig att den redan är slut när den inte ens har börjat. Vädret visar sig från sin bästa sida och trots att vi är i Borås är regnet sedan länge glömt. En bitter nackdel när man jobbar i butik kan erkännas, men vad gör det när det finns kunder som uttrycker sig om att det är för varmt att vara ute?
 
Jag och Moa går all in med att vara retro i sommar. Vi gör vårt bästa för att ta vara på det fina i livet och jag tycker minsann att vi lyckats något helt fantastiskt. Igår grillade vi korv och pinnbröd vid Kypesjön i samband med att Moa #2 klev på din fina åldern 24. Jag badade även för första gången hittills i år, men trots en dusch med saneringsschampo efter det så luktar jag fortfarande rök. 
 
Samtidigt som jag njuter av sommaren så fascineras jag över hösten då det trillar in höstartiklar lite av och till på Hemtex. Mustiga färger och sköna material gör att jag kommer sakna hela den fantastiska perioden i Sverige då löven går från grönt till gult. Hur hösten i Incheon ter sig återstår att ta reda på.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0