Nyår

Att fira nyår tillsammans med Anna är en tradition och dessa aftonar har alltid levererat.Vi har glitter och glamour i en mer avskalad variant så att säga, nyårsafton brukar ju vara den kväll man har högst förväntningar på - som man aldrig lyckas leva upp till. Jag föredrar att kliva in med höga förväntningar på det kommande året istället. 
 
Vi åt en tre-rätters medan vi delade på hela fyra flaskor av diverse alkoholhaltig dryck (till pappa Håkans förtvivlan). Som alltid gick vi igenom hela året i diverse kategorier och det känns så här helt spontant som att detta år har varit ganska mainstreamt. Monotont. Lågmält. Vilket ledde till en hel drös med mål och visioner för år 2013.
 
Jag tror innerligt inne att det här kommer att bli det bästa året hitills. Det har onekligen alla förutsättningar för det. Simon har förutspått att det här är året då jag "träffar någon" (vad vet han som jag inte vet?!) så det gäller väl att vara öppen för nya saker. Våga chansa och sluta vara dryg. Blir även året då jag klipper band och bildar något eget. På riktigt den här gången. Kliver ut.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0