Massvis med skratt

Igår tentade jag av konfektionstekniken, vilket innebär att jag efter en liten inlämning är officiellt klar med period två. Har nog aldrig varit så slarvig på en tenta som igår, eventuellt så kommer det att straffa sig. Det var "bara" en G-tenta vilket gör att jag är nöjd även om jag så skulle hamna precis på gränsen. Dubbelkollade inte ens min uträkning på kalkyleringsuppgiften. Var mest fokuserad på att bara få det överstökat.
 
Har varit en intensiv vecka vilket gjorde att jag var långt ifrån sugen på festligheter etc. Istället tuppade jag hemma av utmattning. Sedan kom Mr Bromance aka Simon över och hängde med mig hela kvällen. Herregud, finner inga ord för denna fantastiska människa. Kärlek rakt igenom. 
 
En annan människa som är värd att nämnas är Branko. Som jag hoppades (och tjatade om) så kom han över på middag i torsdags, Lina gjorde sällskap och hjälpte oss att göra en festmåltid. Här går vi och lägger våra sista pengar på middag till Branko och hans fösta kommentar är att han inte tänker äta det där. Förolämpningar haglade. Mitt i allt kom en kommentar om att jag börjat få magrutor. Wellwell, thank you Mr Orange Eyebrows.
 
Men ärligt talat så är väl inget av detta något nytt. Jag har aldrig varit sammankopplad till en person så pass som jag är till Brankz. Blodsband är sannerligen inte allt, ty han är min bror. Jag älskar honom innerligt. Och skulle vi ha en syster så skulle det helt klart vara Lina. Vi tre har verkligen en speciell relation efter det intima boendet på Sagoslottet. Våra konversationer är öppna, ocensurerade och fulla utav förolämpningar. Och skratt. Massvis med skratt. 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0