Stockholm i mitt hjärta

När hela textilgänget begav sig till Fashion Week i Köpenhamn så begav jag mig istället till Stockholm för en helg hos Tova och Cameron. Kunde inte ha gjort ett bättre val känner jag, lite semester var just vad som behövdes. Även om den definitionen kanske inte passar in helt och hållet. Hann vara i lägenheten fem minuter innan jag sammankallade hyresgästerna till ett inredningsmöte i vardagsrummet. Gjorde en Gustav.
 
Har jag energi så har jag energi, och jag är inte den som inte skyr för att smitta av mig. Så de tre musketörerna har slipat, tvättat samt målat ett sängbord och matbord som tidigare var i fruktansvärd furu (finns inget som jag hatar så mycket som just detta material). Sängbordet blev efter många lager vitt och bordet förvandlades till ett konstverk för sig. Det målades svart för att smälta in bland de svarta stolarna från IKEA, men bordsskivan i sig fick även strykningar av grönt och blått för att uppnå en härlig vintage-känsla. Fantastiskt resultat.
 
Annars har jag släpat med Tova på Hemtex och köpt gardiner åt paret som en försenad inflyttningspresent. Vi har även kollat på filmer liksom melodifestivalen. Jag har blivit serverad underbar mat samtidigt som vi förtärt vin. Jag har pratat engelska tills jag trott att jag skall bli anhållen för förolämpningar mot det engelska språket. Men Cammie är nog van vid det här laget.
 
Stockholm i mitt hjärta, så sant som det är en klyscha.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0