Cool som få

Slåss mot förkylning efter förkylning, när jag väl tror att jag är frisk så väljer vänster halsmandel att växa tre gånger om i storlek tills ett annat symptom väljer att ta fokus. Inte helt lätt att plugga till en tenta i juridik i detta läge, men jag känner mig ändå lugn inför eftermiddagen. Det är trots allt tenta #13 och paniken kring tentor är sedan länge glömt, nu gör vi dom på rutin. 
 
Helgen består av fest, jobb, gala, sista hänget med Henke som övergår till finbesök av Tova från Stockholm. Kan jag ha det bättre? Nej, jag tror inte det. Jobbar på som sjutton inom kåren och ser hela tiden ett resultat av vad mitt arbete gör. Det är det som ger mig orken att fortsätta.
 
Eftersom jag med största sannolikhet lämnar landet för Sydkorea i höst så har jag hela tiden haft en oro över vad som kommer hända med min nuvarande styrelse. Kommer allt mitt arbete försvinna och Texas status som varumärke dö ut? Njet. Pratat med flera styrelsemedemmar och jag tror minsann att jag kommer att ha en komplett och helt fantastisk styrelse 2013/14. Så pass att jag nästan inte ens vill åka iväg så att jag slipper missa Texas 3.0.
 
Senaste bilden via min instagram. Ja, jag är cool som få.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0