Cool som få

Slåss mot förkylning efter förkylning, när jag väl tror att jag är frisk så väljer vänster halsmandel att växa tre gånger om i storlek tills ett annat symptom väljer att ta fokus. Inte helt lätt att plugga till en tenta i juridik i detta läge, men jag känner mig ändå lugn inför eftermiddagen. Det är trots allt tenta #13 och paniken kring tentor är sedan länge glömt, nu gör vi dom på rutin. 
 
Helgen består av fest, jobb, gala, sista hänget med Henke som övergår till finbesök av Tova från Stockholm. Kan jag ha det bättre? Nej, jag tror inte det. Jobbar på som sjutton inom kåren och ser hela tiden ett resultat av vad mitt arbete gör. Det är det som ger mig orken att fortsätta.
 
Eftersom jag med största sannolikhet lämnar landet för Sydkorea i höst så har jag hela tiden haft en oro över vad som kommer hända med min nuvarande styrelse. Kommer allt mitt arbete försvinna och Texas status som varumärke dö ut? Njet. Pratat med flera styrelsemedemmar och jag tror minsann att jag kommer att ha en komplett och helt fantastisk styrelse 2013/14. Så pass att jag nästan inte ens vill åka iväg så att jag slipper missa Texas 3.0.
 
Senaste bilden via min instagram. Ja, jag är cool som få.

V for Vänersborg

Jag och Louice har hoppat fram och tillbaka med vårt examensarbete. Byter ämne dagligen, ty det finns ju så mycket som vi vill skriva om. I onsdags hade Textilhögskolan företagsdag då olika textilföretag kom och visade upp sig med potentiella examensarbeten som de sökte studenter inom specifika program till. Skapar win-win-situations så att säga. En dam från Röda Korset visade sig bära på ett förslag som jag och Lollolol blev nyfikna på.
 
När det sker bra saker så går det snabbt. Lite mail. Lite telefonsamtal och BAM så hade vi bokat biljetter till Vänersborg för ett möte igår. Gick helt klart över förväntan, det finns en sådan passion inom det här projektet att jag och Louice inte kan låta bli att bli rörda. Vi vill inte göra en mainstream konsumentundersökning som inte betyder något i den oändliga högen. Hela tiden har vi strävat efter något som kan göra skillnad och det känns onekligen som om vi kommer att rädda världen. 
 

Stockholm i mitt hjärta

När hela textilgänget begav sig till Fashion Week i Köpenhamn så begav jag mig istället till Stockholm för en helg hos Tova och Cameron. Kunde inte ha gjort ett bättre val känner jag, lite semester var just vad som behövdes. Även om den definitionen kanske inte passar in helt och hållet. Hann vara i lägenheten fem minuter innan jag sammankallade hyresgästerna till ett inredningsmöte i vardagsrummet. Gjorde en Gustav.
 
Har jag energi så har jag energi, och jag är inte den som inte skyr för att smitta av mig. Så de tre musketörerna har slipat, tvättat samt målat ett sängbord och matbord som tidigare var i fruktansvärd furu (finns inget som jag hatar så mycket som just detta material). Sängbordet blev efter många lager vitt och bordet förvandlades till ett konstverk för sig. Det målades svart för att smälta in bland de svarta stolarna från IKEA, men bordsskivan i sig fick även strykningar av grönt och blått för att uppnå en härlig vintage-känsla. Fantastiskt resultat.
 
Annars har jag släpat med Tova på Hemtex och köpt gardiner åt paret som en försenad inflyttningspresent. Vi har även kollat på filmer liksom melodifestivalen. Jag har blivit serverad underbar mat samtidigt som vi förtärt vin. Jag har pratat engelska tills jag trott att jag skall bli anhållen för förolämpningar mot det engelska språket. Men Cammie är nog van vid det här laget.
 
Stockholm i mitt hjärta, så sant som det är en klyscha.
 
RSS 2.0