Mitt hjärta blöder

På sistone har det känts som om sommaren har suddats ut och hösten brett ut sig här i Borås. Envist regn, kalla mornar och alla jordgubbsförsäljare har flytt sin kos. Kidsen i Borås bär dunvästar och försäljningen utav strandbadlakan känns långt bort.
 
Idag är det en ynka vecka innan jag sätter mig på ett flygplan från Landvetter, mellanlandar i London för att nästa dag vila ögonen på Incehon. Det känns helt vansinnigt. Går inte att beskriva med ord.
 
Har jobbat vad som känns konstant i två veckor nu. Lekt butiksansvarig och är ganska mycket helt slut för tillfället. Hade min sista dag i Knallerian igår, klassisk söndagsstängning. En kund gick lös på prydnadskuddarna. Köpte 18 stycken. Visst, 14,5 kr/st gör ju vem som helst ha-galen. Har fyra dagar kvar i city-butiken nu innan jag signar ut för i år. Tar tjänsteledigt. Är med en gnutta sorg i hjärtat, trivs så oerhört bra på min arbetsplats.
 
Förra veckan hade vi ett Bon Voyage-party hemma hos mig. Jag, Louice och Iris gjorde snittar i timmar. Pyntade in i det sista. Antalet gäster var relativt lågt i och med att det är så få som kommit tillbaka till Borås, men vad gör väl det? Kvalitet före kvantitet. Vi dansade tills de stängde på Viva och när sista låten spelades var det givetvis Veronica Maggios Mitt hjärta blöder. Skratt och tårar i samma veva. Magi. Sedan köpte vi med oss mat från McDonalds och satt tillsammans vid ett regnigt Viskan med uppfällda paraplyer. Vilken vy alltså...
 
Bästa vännerna Henrik och Simon har till slut, efter ett halvår i Tyskland, återvänt och ingen kunde vara lyckligare över det än jag. Givetvis är det då bara sju dagar kvar tills det är jag som vinkar av och säger hej då. Men vänskap på distans sitter i.
 
Jag har vänner för livet.
 
Den fantastiska hissbilden från Bon Voyage-partyet. Louice har rätt att ta åt sig av all ära.
RSS 2.0