Bara B-uppsatsen kvar

Jag och Louice hänger varje dag. Varje dag. Antingen sitter vi in i det sista med en planeringsrapport. Kvalitet och uppbyggnad utan dess like. Eller med opponering på en annan grupps planeringsrapport. Somliga behövde mer hjälp än vi. Seminarium - presenterapresterapresenteraprestera. Andas ut en sekund. Sitter på Bakgården och formulerar en enkät. Förbereder intervjuer. Samla in ännu merinformation.
 
Mitt i allt är vi volontärer för Röda Korset och pendlarpendlarpendlar till Vänersborg X antal gånger i veckan. Bidrar med awesomeness och kunskap. Är kreativa och unga. Skapar en butik. Layout. Design. Kundvarv. Allt. 
 
Jag ångrar innerligt den dag jag sade att jag bara hade B-uppsatsen kvar innan sommaren.
 
Så jävla fel man kan ha alltså.
 

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Hej! Jag hittade din blogg via google när jag googlade min körskola :P Ser att du haft Anna som trafiklärare, får man fråga vad du tyckte om henne? Tycker också hon verkar lite paranoid och vill bara dubbelkolla om du fått någon mer uppfattning :) hon ville att jag skulle köpa allt på en gång och vill veta att hon inte kommer börja dra ut en massa och sådant senare. Skulle vara evigt tacksam om du svara :D skön blogg btw!

2013-04-25 @ 00:25:39


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0