Svartklubben

Som sagt så var det allas våran favoritsvartklubb på Sparregatan igår, och den gjorde knappast någon besviken. Vi drack vin i pyttesmå plastglas som ledde till att vi drack ur flaskan istället, kultiverade människor som såg okultiverade ut. Frans stod på ett pingisbord medan vi sjöng den klassiska Ja må han leva och ett kuvert med bidrag till en tatuering räcktes över. Det hängdes i trapphuset och nysarna i textilekonom levererade i skvaller, liksom i att än aktivt försöka få sin fadder att svepa vin. 
 
Utgång på X&Y och ni borde ha lärt er hur det går till här på torsdagar vid det här laget. Vi dansade så att vi glödde och blödde, ja vi gjorde väl ingen besviken så att säga...
 
Det sunda förnuftet sade nej till efterfest i bastun och ett tappert försök till att kliva upp tidigt och plugga. Gick så inte bra. Hjälpte istället Frans att städa källaren efter gårdagen, ett projekt i sig och tog efteråt med mig Louice på en fika på Waynes som kändes välbehövd. Insåg idag att jag börjat se mina vänner som min familj, för somliga skulle jag göra allt. Och tusen gånger om.
 
Sitter nu med marknadsföringsboken och försöker ta in lite kommunikationsmodeller men det är alldeles för många störningar på ingång. Tagga tenta!
 

Kommentarer
Postat av: Louice

<3

2012-09-29 @ 08:51:22


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0