Rehab Bifrost

Av någon anledning så hade jag lagt fram ett scenario som gick ut på att nu när tentan är avklarad så övergår allt till en dans på rosor. Möjlighet att andas ut och luta sig tillbaka lite. Hur kunde jag ha missuppfattat det hela så totalt? Det märks verkligen att vi är inne på högskolans andra år eftersom i princip alla kurser vi läser är fortsättningskurser - djupare och tyngre. När Marknadsförar-Martin gick igenom de två grupparbeten vi skall göra i resten av kursen sade jag på en gång farväl till all resterande fritid de kommande fyra veckorna.
 
Jisses alltså.
 
Det har även varit möte på möte, såklart. Sedan när blev mitt liv ett enda stort möte? Bland annat så har jag och Sandra hållt i en presentation av Texas på lärarnas personalmöte där vi även lade fram riktlinjer på hur kursvärderingar och terminsutvärderingas skall utföras. Det var lite kritik i det hela, ja, så vi var lite nervösa över hur de skulle reagera. Helt klart bättre än förväntat då de hade mycket bra frågor, funderingar och synpunkter. Himla stort projekt det här, stenen är i rullning så nu gäller det att hålla den på rätt väg också.
 
Men även om det är mycket så gäller det att unna sig lite också. Var på middag hos Simon i torsdags med några textilekonomer, gryta på menyn och torkade höslöv på bordet. Rödvin, öl, cirtronlikör och vitt vin. Blandar gärna hejvilt. Efteråt gick jag, Simon och Frans ut på X&Y och det kändes som om varenda människa jag kände i hela Borås var ute. Extremt lyckad kväll, även om jag och Moa nära tuppade av när vi trodde att vi drack en fruktdrink som visade sig vara whiskey sour.
 
Igår kom Filip på besök och blev bjuden på en tre-rättersmiddag (se vad jag kan!), men eftersom Filips smaklökar är som ett barn så var det en väldigt enkel meny beståendes av varma mackor till förrätt, följt av pyttipanna som avslutades med vaniljglass och jordgubbar. Vi såg även Hypnotisören på bio, jag som inte läst boken tyckte den var bra men har förstått att boken är i en klass för sig så har stora planer på att läsa den då jag en dag upptäcker att jag har läst ut all världens kurslitteratur.
 
Efter att den blivande läraren läst högt i Pettson & Findus på engelska (högsta mysfaktorn någonsin!) somnade jag nästan på direkten (mjo, uppenbarligen om man skall lyssna på Filips inlindande kommentarer om snarkningar) och inledde morgonen med barnprogram på TV. Hallå helg!
 
Något av det bästa med Filip är att när jag är med honom så försvinner all min stress och oro, som ett rehab kan man säga. Välbehövlig och omöjlig att klara sig utan. Men nä, nu är det över och jag skall plugga, arbeta med Texas och försöka få struktur på mina hundra olika inplanerade dejter.

Kommentarer
Postat av: FilipWho?

Hahaha, alla kommer ju tro att jag är HUR barnslig som helst nu...smaklökar som ett barn, Pettson & Findus, barnprogram... Aja, tack för igår och idag i alla fall :)

2012-10-06 @ 15:04:48
Postat av: jenny

sv: Taaack Gustav :D Jag köpte dem av en privatperson på Blocket, så nöjd!!!

2012-10-07 @ 11:04:41
URL: http://pussjenny.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0