Lite festligt

Kylan försöker tränga in i Borås och vi hänger väldigt mycket kring nollan temperaturmässigt, men med alla uppdateringar på facebook och instagram om snö i de norra delarna av Sverige så känner jag mig ändå rätt så nöjd med klimatet här. Höst när den är som vackrast.
 
Igår fyllde en av mina närmaste och finaste klasskompisar, Louice, år vilket ledde till en massa fika under tiden vi arbetade med vårat grupparbete i marknadsföring. Liksom utgång i torsdags där vi snittade 30 pers på Louices ynka 26 kvm, att det ens gick är över mitt förstånd. Himla trevlig kväll där jag och Lovisa på nedvägen skrålade disneysånger som om vi inte gjort något annat i våra liv. Barnasinnet har vi kvar minsann.
 
Igår kväll när alla andra började förfesta inför CMG, som är ingenjörernas tentafest, så snörade jag på mig löparskorna med Amanda och Dennis för att springa i snåriga skogar och jag-vet-inte-vad för att sluta på 14 km. Inte illa för en kille som återhämtade sig från sin tidigare förkylning typ precis igår.
 
Nu taggar vi lönehelg och höga budgets som skall klaras av!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0