Gott sällskap

Min helg har varit en av de bästa hittills och jag känner verkligen att jag fått möjlighet att landa och är nu redo för en ny vecka. En som förmodligen är uppbokad från klockan nio idag med grupparbete tills det att jag kliver av jobbet klockan fem på söndagkväll. Men ingenting äro omöjligt med bra vänner runt om sig.
 
Igår hälsade jag på f.d. sambon Hanne med pojkvän i deras nya lägenhet som var oemotståndligt vacker. Blev bjuden på en enorm brunch, sådant där som egentligen hör söndagar till. Bortskämd tillvaro.
 
Efteråt fikade jag på Viskan med Alexandra som jag inte sett på hur länge som helst, om vi inte räknar in vimlet på X&Y. Samma tjej som på Sagoslottet för över ett år sedan fick mig att känna mig hemma i Borås på en sekund, hon som var den utlösande faktorn. Nostalgiprat om hur det var då, för idag är det verkligen annorlunda kan vi ju tillägga. Bubblan från Sagoslottet är rätt så spräckt, inget som varken hon eller jag skulle vilja gå tillbaka till om vi fick välja - men som vi just då värderade till ovärderligt.
 
Kvällen tillbringades här hemma på Bifrost med bästis, Simon, där jag bland annat såg mitt första asvnsitt någonsin av Solsidan. Det var bra prat, men kanske även rätt så hårda ord från min sida. Är det något jag har lärt mig ihelgen så är det att jag har en viss jargong som är rätt så rå, men det verkar som om folk insett det och vet hur de skall ta mig. Förhoppningsvis. Simons psykologikurs i bagaget gjorde sig påmind och jag insåg varför jag värderar vissa av minna vänner så himla, himla högt - de visade sig att de egentligen är substitut för något annat som jag känner att jag inte har i mitt liv.
 
Njut av dagen nu, kom ihåg att ge - för allt kommer på ett eller annat sätt tillbaka. Likt en Boomerang skulle man kunna säga. För det vet klädmärket Boomerang allt om iallafall. Grupparbete nästa!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0