Bakfulla Boomeranger

Igår var jag på asiatisk middag hemma hos Simon, har torsdagsmiddagar där blivit en ny tradition mån tro? Jag och Sandra rullade vårrullar för glatta livet under Huyens briljanta ledning. Undertecknads närvaro i köket är en sällsynt händelse som ni säkert vet, så det bäst att njuta av det när man väl får chansen. Trots det blev maten hur god som helst med ännu godare vänner runt om sig till bords.
 
Efteråt fortsatte kvällen för min del på X&Y som resulterade i att jag gick hem med endast en handske, lyckligtvis så har jag ett reservpar som nu kommer att få göra sitt. Slites med hälsan.
 
Jag hade dåligt samvete över att jag var tre minuter försenad till Boomerangs grupparbete som skulle starta klockan 10.00.00 prick idag på bibblan. Med kaffet i högsta hugg sprang jag mig yr i trapporna upp till femte våningen där vårt bokade grupprum borde infinna sig. Icke. Ringde Angelica som sade att hon var försenad och erkände att hon inte hade någon aning om vilket rum vi hade bokat. Inte Moa och Louice heller. Bra jobbat gruppen, så jag chansade och slog till på ett ledigt. Först av alla och redo att köra igång på stört.
 
Resterande medlemmar droppade in efter en där Louice var den piggaste, mest tack vare av att hon inte gick ut igår. Angelica och Moa tillhörde inte riktigt samma gäng så att säga. Moa blev till sist tvungen att ge upp trots sitt tappra försök och gå hem och sova istället. Hur effektiva vi har varit under dagen är ju en fråga för sig, börjar få småpanik inför nästa veckas inlämning och presentation.
 
Anyway, allt kan ju sammanfattas i två bilder:
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0