Avtentad

Var först på plats vid tentasalen med Louice strax efter åtta imorse. Insläppet slutar 08.45 men vi är båda pedantiska och vill vara där i god och få en bra plats. Inte för att det hjälpte idag då det var numrerad placering, jag fick dock siffran ett som jag tog som ett gott tecken. Tentan i sig var inte speciellt farlig...
 
Jag har verkligen inte pluggat lika mycket som vid tidigare tillfällen, har låtit allt annat gå före och kände att hur det skulle gå berodde helt och hållet på vilka frågor som kom upp. Uppenbarligen kom helt rätt frågor och om Martin rättar som en normal människa bör göra så skall jag ha skramlat ihop till godkänt. Helt klart.
 
Var några månader sedan jag hade tenta sist så hade glömt bort hur fullkomligt slutkörd man blir efter flera timmars uppsatskrivning där man till slut inte längre vet vad man svamlar om längre. Kände mig helt knäckt, än om på ett positivt sätt. Men åt ett ton italienska kolhydrater med Louice och Marie efteråt så känner mig lite mer redo nu. Belönade mig själv med en parfym från Björn Borg på det.
 
För övrigt så har jag en ny vimmelbild att bjuda på:
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0