Runnit ur sand

Nu är alla grupparbeten, seminarium och opponeringar slut. Runnit ur sand. Avklarade. Har fått livet åter.
 
Känner en sådan frihet nu, det har varit otroligt intensivt med allting på en och samma gång. Tre grupparbeten som lappar över varandra är en ganska stor påfrestning har vi alla insett. Min grupp har verkligen jobbat hårt och jag är så jäkla nöjd över hur mycket vi har åstadkommit på så kort tid. Sedan vet jag om att jag inte är den lättaste att ha att göra med när det gäller samarbeten alla gånger. Lite för mycket jag-vet-bäst säkert. Men det är bara för att mina ambitioner hela tiden tenderar att vara skyhöga. Hoppas att Louice, Angelica och Moa vet om det och inte tar bort mig från facebook eller något nu...
 
Idag skall jag fokusera på att göra klar mina labbar som borde ha lämnats in någon gång i oktober egentligen. Det här med inlämningar har jag aldrig haft tillräckligt med självdisciplin för, har ju fortfarande tre högskolepoäng sedan förra hösten i trikåteknik som väntar... Äh, så länge jag får mitt studiemedel så är jag glad!
 
Har bojkottat Halloween totalt i år. Prioriterat vila och återhämtning inför torsdagens tenta istället. Inte orkat planera en utstyrsel, så har känt mig lite naken nu under fredagen och lördagen. Men lätt värt.
 
For iväg till Göteborg igår för att insupa atsmosfären på NK. Senare hem till Filip för mysigt häng hela dagen, även om filmen Barnhemmet kanske inte kan placeras under den kategorin. Har gett mig an en lektion i det engelska uttalet, något som min hörselskada satt hinder för tidigare, och fick det mest bekräftat för mig att jag faktiskt är ännu sämre än vad jag trott. Även om jag kanske inte är så mycket sämre än "genomsnittssvensken". Känner precis som när jag var 18 och detta lades på bordet första gången, jag orkar inte aktivt arbeta för att påverka det. Så länge jag kan skriva och läsa engelska är jag nöjd.
 
Buktalardockan levererade för två år sedan.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0