Något det aldrig har varit

Dagarna fortsätter att bytas ut i snabb följd. Måndag seglar över till tisdag för att landa på onsdag. Känner mig tillfredställd av livet, där det hela tiden händer något - men lyckligtvis aldrig för mycket. Än så länge.
 
I måndags hade jag Kick Off med Texas där vi först lirade laserdome för att sedan äta middag på restaurang. OMG vad laserdome är jobbigare än vad man tror. Mörker, dimma och hög technomusik. För att inte tala om den där ständiga pressen på att motståndaren lurar bakom hörnet. Konstant helspänd. Vi hade förutspått att vi inte skulle bli alltför svettiga, så pass att ingen behövde duscha efteråt utan i värsta fall fick vi vara svettiga ihop. Teamspirit! , den gubben gick inte hem. Så drypande av svett gick vi hem för att duscha innan vi blev levererade pizza.
 
Jag jobbar verkligen tillsammans med en helt fantastisk styrelse. Vi är hela sjutton pers drivna och kreativa människor som vill påverka och göra en skillnad. Det är först nu vi börjar bli varma i kläderna, det finns liksom en tröskel man skall ta sig över innan smidigheten tagit form. När man tänker tillbaka några månader är det fascinerande hur mycket man har utvecklats. Hur jag blåögd samt grön kliver på en ordförandepost som visar sig vara större än vad jag kunnat tro, hur intresset från övriga ökar enormt och allt känns överväldigande. Till vad det är idag, en enastående styrelse som gör kårsektionen vid Textilhögskolan till något det aldrig har varit.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0