Har blivit hårdare

Jag kan erkänna att jag ibland nog uttrycker mig ganska klumpigt. Är väldigt rak på sak. Varför inte säga rent utav lite väl ärlig och brutal ibland? Alla har vi ju åsikter, och så länge man kan stå för det man säger och redo att ta konsekvenserna så är det väl helt okej, eller? Som jag uppfattat det så förstår alla i min omgivning precis vad jag menar ändå, även om de själva kanske väljer att vara lite finare i kanten. Kalla mig osvensk, kalla mig arrogant, kalla mig vad bäst ni vill. När jag till exempel säger till Simon att jag inte gillar hans träningsskor till vardags gör jag det endast med glimten i ögat och kärlek tusen gånger om.
 
Men igår fick jag ett någorlunda uppvaknande från ett oväntat håll angående en helt annan situation som fick mig att börja fundera lite. Hur allting kunde misstolkas, att det kunde visa minskad respekt och leda till en mindre tillit  för mig. Vilket är raka motsatsen till vad det egentligen är menat att vara. Framför allt inom min närmsta vänskapskrets.
 
Jag har blivit hårdare sedan i somras. Tog beslut redan då. Gick stark in i ett läsår som skulle bli tidernas största utmaning. Kunde inte slösa bort tid på det ena och det andra, var tvungen att veta precis vem jag var och vad jag ville. Det är mycket med jobb, skola och kåren. Har höga krav på mig själv, men känner även att jag har många förväntningar över mig. Och jag fixar det ju. För jag är ju jag. Men jag skall verkligen försöka bli bättre på att hålla vissa saker inom mig, tänka snäppet längre. En viss relation är helt klart ovärderlig.
 
Likaså har jag funderat över denna blogg, vad tilför den egentligen? För mig? För er? Det är ju bara massa surrsurr om bojkott av jantelag känns det som just nu. Vad hände med poängen? Jag hatar ordet bloggpaus, men jag överväger det faktiskt. Säger ni emot?

Kommentarer
Postat av: Tova

Nej, jag gillar att kunna läsa din blogg! Du känns inte så långt bort då liksom :) Kramar!

2012-11-14 @ 13:27:33


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0