Cointreau

Igår skrev jag min tionde tenta. Nummer tio liksom. Hur har tiden kunnat gå så fort? Har rabblat färgklasser, engelska glosor, för- och efterbehandlingar så pass att hjärnan blivit helt utnött. Nu är period ett avslutad, poängen ramlar in på mitt konto och härmed har jag rätt att glömma allt som jag började att plugga i början på september.
 
Avklarad tenta = tentafest! 
 
Ägnade kvällen hos Simon tillsammans med Henke där vi (läs de) lagade middag. Shepard pie, fantastiskt gott. Jag och Henke efterfrågade kaffe på maten, något som Simon naturligtvis inte har hemma. Så vi drack cointreau istället. Varför ha det i kaffet när du kan dricka det utan kaffe? På det så försökte Henke för glatta livet göra sin Jack Daniels godare med hjälp av Schweppes med smak av kokos. Snacka om totalt misslyckande. Men bra vänner hjälper andra vänner att dricka. 
 
Där kan vi nog sätta punkt på kvällen. Henke hämtade ju gladeligen ut sin akacia ur garderoben och Simon kunde idag hitta sina träningsskor i sin sängbordslåda. Igår var helt enkelt kvällen vi döpte om Simon Campeau till Simon Cointreau - samt en massa andra galenskaper.
 
Behöver jag inflika att det var en av de bästa kvällarna på mycket, mycket länge?
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0