Bra start på veckan

Första lektionen i konfektionsteknik motsvarade mina förväntningar ganska precis. Gunnel är otroligt lättsam som lärare, man märker att hon är kunnig inom sitt område likaså att hon är mån om att vi skall lära oss. Har pratat mycket med henne innan kursens uppstart och hon lyckas verkligen med att skapa en personlig relation till studenterna. Uppskattas tusenfalt. 
 
Eftersom jag kan mycket av det vi går igenom sedan tidigare så var det vi pratade om idag på föreläsningen inget nytt för min del. Så jag tolkar detta som att jag för en gångs skull skall kuna glida igenom en kurs och inte behöva damma av mina obefintliga kemikunskaper sedan tidigare. Dessutom så skall vi ju även i denna kurs ha labbar då vi skall få sy ett par barnbyxor. Tänk vad kul!
 
När skolklockan ringt fikade jag tillsammans med Elinor, hon som är så vacker att det gör ont i ögonen med en aura utan dess like. Lyser klarast i hela Borås och får det att verka så lätt. Inspirerande, det är just vad hon är. Så säger hon till mig att hon tycker att jag är bra på allt. Och har fina armar. Komplimanger som betyder något. Energiutbyte kan vi kalla det för.
 
Under kvällen har jag och Lisa bokat tågbiljetter. Jag lämnar Borås 24:e december och åker tillbaka tillsammans med Lisa den 6:e januari. Börjar fantisera smått om snö, kyla och mörker. Annars har vi lagat middag tillsammans och bara varit. Bra avslutning på dagen och om en mer bra start på veckan. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0