Väl i Norrland

Min hemresa under julafton gick helt smärtfritt, det jag fick i julklapp utav SJ var uppenbarligen tidiga ankomster. Togs emot med stor tacksamhet. Väl i Norrland tog det knappt en timma innan jag höll på att gå av på grund av utråkning. Trött och sliten som få efter en resa som tvingade upp mig fyra på natten. 
 
Har sedan dess hållt mig fullt upptagen med en utgång i Härnösand med Boråsgänget (Lisa, Hanne och Simon) under juldagen då inga inom vänskapskretsen i Sundsvall ville gå ut. Har haft spelkväll med teatergänget, oändliga fikor med diverse bekantskaper, kvalitetstid med underbara Tova och på det även en lättare variant av återträff med gymnasieklassen.
 
Helt fascinerande hur livet utvecklas. Frida anlände med son på nio månader, Kristine erkände att hon och hennes karl tagit över en villa, Camilla argumenterar för sin design med inköpare på HM och Maria är praktikant i Paris på Balenciaga och har träffat självaste Alexander Wang. Jag säger då det...
 
Idag har jag än så länge hunnit checka ut från ett tandläkarbesök (ty jag är av någon orimlig anledning fortfarande skriven här i Sundsvall) och härnäst väntar en dejt på tu man hand med Anton.
 
För övrigt har vi så mycket snö i Sundsvall att jag blir blind.
 
Lisa poserandes i en reklam för Acne. Eller bara nedknuffad i snö vid snedfylla.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0