Prövningar

Jösses vilken vecka - och den pågår ännu. I tisdags hade jag hela Texas styrelse över för en julavslutning med glögg och fika efter säsong och har ännu inte hunnit ta tag i disken efter det. Har varit ute på det ena efter det andra och haft fullt upp. Varit späckade dagar där det mesta har velat gå fel och känt mig oerhört motarbetad utav universum. Här kan vi verkligen snacka om att någon där uppe verkligen vill se vad jag går för och se hur mycket jag klarar av. Så jäkla trött.
 
Men det gör inget, jag går lite all in nu med allt de här veckorna innan jul. Hela kroppen kämpar emot inför norrland där tristessen kommer vara ett faktum. Tillbringar hela julafton på ett tåg och hela jullovet med kurslitteratur. Min entusiasm är utan dess like, ni hör.
 
I torsdags hade Hanne födelsedagsfest och jag hade äran att få vara inbjuden på förpreppen med middag. När jag klev in igenom dörren så blev jag bemött av en julklapp från Simon och Hanne. Kan ni tänka er finare människor? Försvann i väg relativt tidigt för att närvara vid Angelicas förfest där varenda person jag älskar i Borås befann sig. Euforia. Sista torsdagsutgången på länge, länge med alla underbara människor. Ty textilekonomer försvinner iväg utomlands och när de kommer tillbaka vinkar jag adjö på flygplatsen. Om jag får som jag vill. Men det kräver jag.
 
Njut av livet ungdomar.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0