Första advent

Jag har haft en helt fantastisk helg lagom till första advent och känner mig glad ända in i själen. Emilias födelsedagsfest i Göteborg var hur trevlig som helst, allra mest uppskattade jag att umgås med tjejerna från Göteborg utanför skolan eftersom det aldrig blir av att man träffas annars. Förfesten höll på till halv ett och den lite knasiga tiden gjorde att jag, Emma och Hayun beslutade oss för att ta ett-bussen tillbaka till Borås. Att följa med ut på krogen och precis vid insläppet behöva dra sig tillbaka till bussen lockade inte. Att annars vara tillbaka till Borås så sent som sju på morgonen fanns inte ens med på min världskarta, men Louice och Matilda lyckades minsann...
 
Igår gick jag och Lina i kyrkan, var en väldigt vacker Gudstjänst med mycket sång och värme. Liksom bra predikan. Efteråt gick vi på stan som har söndagsöppet under advent (ni hör, vad är det för stad jag lever i egentligen där det är igenbommat om söndagar?!). Det inhandlades lite av varje och sedan ägnade vi eftermiddagen åt att skapa julkort tillsammans samtidigt som julmusik spelades i bakgrunden. 
 
Under kvällen gjorde jag Henke sällskap som ägnade sig åt multitasking: Amerikansk fotboll varvat med skapande av mättande praliner. Denne karl i ett nötskal alltså. Bra på allt. Kreativitet utan gränser. Just gotta love.
 
Simon anlände till Borås vid halv ett på natten hemifrån ett vinterlandskap aka Härnösand så tog emot honom med öppna armar och gjorde sällskap hem. För somliga har man ett hjärta utav guld för.
 
På vägen hem kunde jag inte låta bli att brottas med känslor och tankar kring den natt mot tredje december för exakt två år sedan. Hur snön föll i en mörk och kall miljö och en viss person brottades med sina tankar och velande traskade fram och tillbaka på ett tak.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0