Resfeber?

Imorgon betar jag av min sista arbetsdag på Hemtex här i Sundsvall för en tid framöver och på tisdag bär det av till Borås. Var orolig ett tag att jag inte ens skulle komma ned. Hade bokat biljett och pengar avdraget från kontot men varken orderbekräftelse eller e-biljett i mailboxen. Efter 24h orkade jag inte med att vara paranoid längre, utan ringde till SJ's trevliga kundtjänst (varför skall alla klaga på den?) och felet var ganska lätt att se, liksom lösa. För så länge hotmail inte stavas med två L så är det ju svårt att hitta rätt, inte sant?
 
Har klippt mig hos Erika ikväll och virrar lite håglöst in glas i tidningspapper för tillfället. Har noll koll på packningen inför resan söderut och vet inte helt hundra vad de fyra superboxarna från bussgods egentligen kommer att innehålla. Möjligen mycketmycketmycket.
 
Ser fram emot att vara ledig men att ta tag i lägenheten på Bifrost är inte en barnlek direkt. Typisk svensk semester kallas det visst. "Skall bara byta tapeter, måla fasaden, bygga friggebod etc. etc.".

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0