Prepp

Liten uppdatering. Jag lever. Punkt.
 
Denna vecka har vi preppvecka inför den officiella introduktionen som börjar på måndag, är ju självklart fadder med varenda skön människa från THS. Även om jag lackar ur totalt på grund av att lite för många droppar av i sista stund, känns inte så motiverande för oss övriga. Men jag ger järnet ändå.
 
I måndags spelade vi bowling och drack öl, se bilder nedan. I onsdags hade vi en kalasfest hemma hos Moa för samtliga THS-faddrar där alla blev askalas. Jag och Simon tummade, på det coola sättet, att vi skulle gå all in på lördag. Vad jag i så fall gjorde i onsdags har jag ingen aning om... att kliva upp för personalmöte 8.30 var inte en höjdare precis, men jag skall ju alltid vara värst.
 
Igår fick jag min fina, gröna faddertröja och hängde i rabalder hela kvällen med lite blivande studenter på THS. Det är helt sjukt egentligen, men gud vad jag längtar tills skolan börjar igen. Introduktionen är ju helt gaaalen. Så gott som de två bästa veckorna om året.
 
Dock så siktar vi på jobb nu fre-sön och gör ett tappert försök till att bli klar med detta elände till lägenhet. På söndag blir jag nämligen sambo då Hanne flyttar in på obestämd tid.
 
Pic. från Matilda och Louices blogg.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0