När det oväntade inträffar

Som om det här flyttkaoset inte lekte nog med ens frustration så verkar det som om Någon vill tänja på gränserna ytterliggare. I söndags skulle Sofia i min klass hjälpa mig med att hämta leveransen från Chilli då hon kunde låna sina föräldrars bil, men hon blev inringd från jobbet så vi blev tvungna att skjuta på det. Så idag var sista dagen att hämta ut de innan de skulle skickas tillbaka och av någon anledning så verkade Sofia vara spårlöst försvunnen trots att vi pratades vid senast igår. Precis vad jag inte behövde.

 

Halv fyra kände jag mig rätt så hjälplös så jag och Lina ringde OKQ8 för att höra om de hade en hyrbil till hands, och lyckligtvis hade de en som vi kunde få hyra på direkten. Snabba som få, med hjälp av google maps, kutade vi till Hultgatan i en del av Borås ingen av oss någonsin varit i. Anledningen till hetsen var för att Linas hylla från IKEA skulle bli levererad när som helst mellan 15-21 under dagen (varför vara specifik när man kan leva diffust liksom?).

 

Kartongerna från bussgods plockades upp, släpptes av hemma precis som en lastbil från IKEA gjorde oss sällskap. Möblerna från Chilli rymdes precis in i bilen, tillsammans med en fin liten present från Emma: impregneringsspray till min vita soffa.

 

När vi väl ändå hade tillgång till en bil passade vi på att köpa strykbrädor m.m. i Knalleland (för gudarna skall veta att vi har burit saker nog till Bifrost!). Tempot gjorde att allting var avklarat inom två timmar, massvis med cred till oss. Slutet gott, allting gott. Även om avgiften för hyrbilen kanske inte riktigt var värt det.

 

Som tack för hjälpen blev Lina bjuden på McDonalds samt att jag skruvade ihop hyllan åt henne. Jag säger det igen, vad skulle vi göra utan varandra?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0