Keep On Walking

Boråslivet fortsätter. Har klivit på mina vanliga helger på Hemtex plus lite strötider i City-butiken. Måste. Få. Ihop. Pengar. Flyttkaos på det som mest bara känns som kaos. Har lyckats flytta över alla mina ägodelar från Sagoslottet till Bifrost igenom otaliga promenader. Snacka om att träna armarna. Allting själv förutom två rundor då Jennifer gjorde sällskap.
 
Gjorde första natten i natt på Bifrost med levande ljus då jag inte äger några lampor ännu - bortsett från den i badrummet. Städade rummet på Sagoslottet igår i världens hets innan Aldin skulle komma och ta över. Var fascinerande att se hur rummet för varje omgång blev tommare, kalare och opersonligare. Precis så som det såg ut när jag flyttade in för ett år sedan. Nu är det kapitlet slut (dessvärre?) och det läggs istället fokus på Bifrost.
 
För det är mycket grejer att göra i Bifrost. IKEA-leveransen är naturligtvis försenad, men den kommer på onsdag. Möblerna från Chilli har kommit men att hämta ut de har visat sig vara krångligare än vad som var tänkt på grund av bilstrul, men på onsdag skall det bli av det med. Lådorna med bussgods har äntligen kommit, nu skall vi bara lösa frakten hit på något sätt. Varför inte ta det på onsdag också? Så just nu bor jag i en lägenhet med världens skönaste säng men i princip inget annat. Saknaden av glas, bestick etc. är stor.
 
Men justja, jag överlever allt.
 
Har som sagt otroligt fina vänner i Borås, kan inte sluta fascineras över detta. De är min familj.
 
Lite bilder från den legendariska grillningen ifredags:
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0