Inga lugna puckar

Har inte varvat ned en sekund sedan jag kom tillbaka i Borås. Igår fick jag kliva upp tidigt för att ta emot min sängleverans från SOVA. Killarna fick upp sängen och skruvade ihop den på tre minuter, snacka om yrkesvana. Tusenlappen för att få den levererad och monterad kändes dock en smula överflödig. Men vad gör väl det när man får bekvämlighet?
 
Resterande dagen ägnades tillsammans med Emma med sallad på Waynes och inredningspan. Var bland annat på Chilli och beställde ett bord med fyra stolar. Så möbler börjar trilla in lite smått strax. Tog en titt in på jobbet och blev kanske inte direkt välkomnad av den snyggaste eller tommaste butiken på REA direkt... Känns lite surt när man jobbat häcken av sig i Sundsvall för att bli bemött av detta, men än har jag inte klivit på schema här så jag låter det vara tills vidare.
 
Kvällen spenderades på ljuva Viskan med Linnéa med drömmar om ett det kulturella i Paris. Avslutningen skedde på Sagoslottet med Jennifer framför skräpfilm med skräpmat. Hög mysfaktor.
 
Skulle egentligen ta sovmorgon idag men det byttes ut mot en tripp till Åhaga Outlet med Emma då de körde halva priset på sina redan nedpressade priser. Inhandlade en supersnygg jacka från Cheap Monday, skjorta från Tiger samt en cool tischa och allt som allt inte ens landade på 700 riksdaler. Emma vann stort med skor på ynka 50-lappen!
 
Annars har jag tillbringat hela dagen med den efterlängtade Filip på Waynes uteservering (solen lyste med sin närvaro i Borås för en gångs skull) med välbehövligt samtal, tredje Sagan om Ringen-filmen och oväntat god kycklingwook.
 
Tänkte försöka packa upp väskan nu och tvätta lite. Drar ju till Stockholm på lördag morgon...

Kommentarer
Postat av: FilipWho?

Oväntat? Högst väntat snarare. Och ha, länkar fortfarande, så det så.

2012-08-10 @ 01:58:20
URL: http://filipwho.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0