Fin vänskap

Igår kom Tova ikapp mig med åldern så efter mitt mördarpass 10-20 så gjorde jag entré till hennes kakkalas med vin. Det blev en fantastisk kväll, även om jag kände mig smått bortkommen bland naprapater, tandläkare och psykologer. Kände mig som en ytlig och fåfäng kille som glider igenom högskolan. Men alla behöver ju kläder, inte sant?
 
Vi avslutade med ett parti TP som jag, mot alla odds, faktiskt vann. Min sista fråga ville veta vilken färg Jackie Kennedys klänning var under skottlossningen som dödade hennes man. Tvekade kanske en sekund. Sedan löd svaret bombsäkert rosa. Korrekt.
 
En flaska rosé en tisdag tillhör inte direkt vardagen så befann mig bara därför i löjligt god tid på jobbet med en påse chips till frukost. Therese måste shottat för fullt under morgonkvisten då jag fick lära henne att tio stycken 50-lappar inte blir 200 kr. Därmed var morgonens kassastrul löst.
 
När jag klev av klockan sex så plockade Tova upp mig på Birsta för att bli bjuden på middag på Sibylla, inhandla godis och sedan se vad jag förmodar måste vara världens sämsta film. Ids inte ens att minnas titeln. Den var katastrofal. Vi pinade oss igenom hela filmen och fullkomligen skämdes. Men vi var ju tvungna att se klart den.
 
Om någon dag kilar Tova iväg till karln i England, solar lite på Malta för att stanna till vid skolan i Stockholm. Så nu var det slut på vårat sommarhäng och det suger ju totalt. Lyckligtvis(?) är jag tillbaka i Borås om bara några dagar. Utan dig Tova hade jag aldrig stått ut med Sundsvall.
 
 

Kommentarer
Postat av: Tova

Åhh, saknar dig Gustav! Du är bäst! Hoppas du har det bra i Borås, låter som det iaf :D Massa kramar!

2012-08-18 @ 09:35:06


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0