Ett steg närmare

Imorse fick Bifrost finbesök av Maja som har en sommar på IKEA i bagaget och är liksom Henke en naturbegåvning på det här med lampor, sladdar och elektricitet. Med det så fick vi alltså upp min lampa från Hemtex som har en lagom blanding av den pågående industri/stål-trenden och shabby chic.
 
Äntligen, äntligen kom även mitt IKEA-lass för att fylla upp min lägenhet med ännu fler kartonger. Med Simons hjälp lyckades jag skruva ihop soffan (vem kunde ana hur en soffa såg ut i det levererade skicket?) och har även hunnit med att impregnera den, så nu är det fritt fram med rödvinet.
 
Ser faktiskt ljuset i denna lägenhet nu, nu är det bara att ta tag i resten. Steg för steg. Även om jag varit en smula (host?) till pessimist den senaste tiden, ty det har varit jobbigare än förväntat, så kan jag ändå inte låta bli att känna en smula stolthet ändå. Jag har lyckats införskaffa allt jag vill ha och behöver (snart) med egen ekonomi och tillsammans med fina vänner har jag lyckats lösa problem som dykt upp. Allt går.
 
Lampan Katie finner ni här.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0