En handymans utbrändhet

I måndags kväll hjälpte jag Lina att skruva ihop benen på hennes säng, det där "överflödiga" som jag valde att betala en tusenlapp för. Det är min bästa investering någonsin! Uppgiften var i princip omöjlig och vi svettades, svor och stönade i ett och för att efter en mindre evighet tycka att det var acceptabelt. Hur mina killar kunde få ihop allt på tre minuter kan jag inte begripa.
 
Efter det skulle vi kika på mina lampor och ihopmonteringen var vi inte så dåliga på, men när vi väl skulle koppla ihop sladdarna så stod vi där som två dumma fån och begrip ingenting. Kortslutning i hjärnan, ironiskt nog. Bröt ihop lite båda två och önskade att vi aldrig kommit på den här dumma ideén att flytta till Bifrost. Varför tro att allt elände kommer vara värt det?
 
Behövde minst sagt en paus och flydde fältet till Göteborg igår för en heldag med Filip. Spelades minigolf och det må erkännas att det var en jämn match, inför det 18:e hålet stod det lika och väl där lyckades Filip segra med hela två poäng. Önskar att jag vann av den anledningen att jag skulle få upptäcka vilken dålig förlorare han faktiskt är eftersom han har lagt upp ganska "höga" (horribla?) förväntningar på just denna egenskap. Vissa människor accepterar man precis som dom är, även om de påstår att de skulle slå en med golfklubban.
 
När jag gjorde entré i Borås igen så kom Henke över för att hjälpa mig med lampan och fem sekunder senare var det klart. Jaha. Ibland behöver man se saker ur en annan synvinkel alltså... Jag var dock väldigt duktig på att åstadkomma sprickor i lamporna, men de ser ut att hålla trots det.
 
Lina bjöd på middag och jag besvarade kärleken med att skruva ihop ett TV-bord åt henne. Vad skulle vi göra utan varandra egentligen? Och Henke.
 
1-0 till Filip i den påbörjade turneringen. Vad har vi gett oss in på mån tro?

Kommentarer
Postat av: Emelie

Sladdar är jag en hejare på, such a handygirl! :*

2012-08-22 @ 23:53:57


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0