Glacialen dag sex, the end

Äntligen, äntligen, äntligen är ishelvetet över!

Det "informativa" frukostmötet var ju långt ifrån informativt. Hur skolan har kunnat anordna detta event 15 år i rad förstår jag inte, med den kassa framförhållning och struktur dom har. Helt hopplöst har det varit, från början till slut.

Att grilla hamburgare var att sådant stort skämt att jag inte ens ids nämna det i min blogg som är värd mer än så. Båda visningarna gick bra, men av någon anledning så... brydde jag mig inte. Jag hade inte en enda fjäril i magen och efteråt hade jag ingen form av kick, så där som man brukar ha. Upp på sen - ned på scen - repetera.

Inte ens när knappen i mina jeans gick av och jag inte hade någon möjlighet att knäppa dom på annat vis började mitt hjärta klappa lite fortare. Tog ett skärp som jag spände hårt som tusan för att hålla dom uppe. Är väl ganska besviken på mig själv att jag hade den här inställningen. Jag ville verkligen bjuda publiken på "en Gustav".

Försäljningen av våra ekologiska tygkassar gick över förväntan dock, vill ni köpa någon är det bara att säga till ;)

Är alldeles för less på att somliga inte ställer upp och beter sig som jag vet inte vad. Jag är ledsen om någon i klassen tagit illa upp över min inställning för Glacialen men jag har absolut inte menat att påverka någon negativt och ber om ursäkt om jag påverkat någons humör. Men jag har iallafall gjort mitt bästa och försökt ställa upp. Vilket man verkligen inte kan säga om alla.Kommentarer
Postat av: Cajsa

hoppas att ni jobbade på bra! :) Är stolt över er! ^^

2011-02-12 @ 22:05:31
URL: http://cajsa1.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0