Shopping och musikal

Jag och Sofia har verkligen gjort oss hemmastadda här hos Bella som närmast driver ett eget vandrarhem känns det som. Hon är en värdinna utöver det vanliga och tar hand om oss som få. Det roligaste är att Bella är en tjej som jag lärde känna ifjol när jag var i Magaluf. Man kan verkligen knyta kontakter på de konstigaste vis.

Igår intog vi Weekday som sagt och jag hade verkligen sommaren i minnet när jag gjorde mina köp i form av två T-shirts, ett par shorts och ett par badshorts känner jag. Idag skall vi dit igen med siktet inställt på jeans. Det är ju inte bara något man handlar, man måste ha rätt inställning för det också.

Jag älskar Göteborg, framför allt för att det inte finns någon snö här. Men liksom älskar jag pulsen av storstadsliv och alla människor. Jag skulle kunna sitta på ett café en hel dag och bara fotografera allt folk som går förbi, de är så förbannat snygga majoriteten. Dock så är allt folk i vägen när man skall prova kläder och det är en förbannat lång kö. Krockar lite, men det får väl vara värt det säger vi. För tillfället.

Sunset Boulevard bockades av igår och allt Göteborgsoperan gör är ju i en klass för sig. Dekor, rekvisita och kostym imponerade stort på mig. Sedan kan dock storyn i sig, som är över 60 år gammal, kännas lite svår att ta på då den är lite orealistisk. Lite för... dramatisk. Smula för mycket opera inlagt istället för musikal. Nödvändigtvis ingen nackdel, men kanske inte rätt för mig. Men absolut sevärd.Kommentarer
Postat av: Christina

Ja det är ju något speciellt med Götet,

vilket alla städer har... men Gbg-harmonin kan de flesta ta till sig :PLåter som att du har det underbart. Hoppas det håller i sig :)XOXO ;)

2011-04-03 @ 01:53:21
URL: http://cirkuskarlsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0