Att känna sig misslyckad

Jag och Sofia skulle åka med ett tåg tillbaka runt halv elva-tiden egentligen och vara framme klockan sex på kvällen. För någon månad sedan fick jag ett sms från SJ om att resan med bokningsnumret bla-bla hade fått en ny ankomstid till klockan tio på kvällen. Blev lite fundersam men jaha, okej. Det fanns ju ett tåg när jag kollade upp det så kände inte att det fanns så mycket att ifrågasätta.

Sofia ringde upp SJ och frågade om man behövde nya biljetter och de sade att man kunde hämta den i en automat när som helst. Så då skulle vi göra det nu på förmiddagen och nej, det gick inte. Så vi gick till kundinformationen och då upptäcker jag till min fasa att den där ändringen inte rör vår resa, utan en helt annan som jag inte ägnat en tanke på. Kort sagt: vi hade alltså missat vårat tåg.

Det hela slutar med att jag blir tvungen att lägga ut 2500 kr på nya biljetter åt oss två. Jag kan inte betona nog hur onödigt det känns. Men jag försöker tappert att se det från den ljusa sidan: vi får åka i första klass...

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0