Var gick jag fel?

Ibland undrar man vad det är för jäkla fel man gör! Vad det är som gör en till en sådan ond människa att det aldrig någon gång kan gå åtminstone lite lättare i ens liv.

Jag fikade med Nathalie idag och hon är en av världens bästa människor i mina ögon. Helt nyligen har hon gått och skaffat sig en förbannat snygg karl att stadga sig med så det är nyförälskelse på hög nivå vill jag lova. När hon berättar om allt blir man lika glad för hennes skull som man blir avundsjuk, för allt runt om verkar också gå så bra. För mig verkar det ständigt vara tvärtom. 

Det känns som om någon knuffat ned mig i en bottenlös brunn och jag hela tiden faller djupare och djupare. Jag är så fruktansvärt less på så många som inte kan offra sig en liten smula, tänka ett litet steg längre fram eller kläcka ur sig ett "och hur mår du?" när man frågat dom. Jag orkar inte försöka lappa ihop gamla relationer när det inte är värt det eller ens försöka mig på att bevara sådant jag vet inte kommer hålla i längden. Varför lägga ned energi på något som är förutsett att inte hålla?

När man väl lämnat fågelboet är det tydligen inte meningen att man skall tillbaka. Man skall flyga och flyga och flyga tills man dör. Och när man dör uppstår en enorm tystnad. Den sista vilan.Nathalie. Vi gillart.

Fjortis boyTillägnas till Khadije Bah för gud vad jag saknar dig.

Söndagskärlek


Midsommar 2010

Midsommar firades som tidigare sagt "hemma hos mig" i Bosvedjan och det blev väldigt lyckat. Supergod mat anordnades och massa cred till grillmästaren Amelia som tog befälet med Sofia och Anna till hjälp. Det var länge sedan jag var på en grillning där en karl skötte grillningen må jag säga, det gillar vi!

Jag och Sofia hade anordnat några lekar som vi körde igång med och vilket röj det blev. Först hade vi en stafett där man skulle springa fram till en pinne, cirkulera runt denna 15 varv för att sedan ta sig tillbaka där antingen en shot mintu väntade, eller ett halvt glas folköl. Efter alla cirklar var man bra yr vill jag lova och ölglaset kändes så abnormt stort att allt verkade hamna på kläderna istället.

Efteråt blev det vanlig, klassisk stafett med ägg i sked följt av en "minnesstafett". Jag och Sofia läste upp för en person ur våra lag ett stycke från en instruktion hur man virkar en sjal. Denne skulle överföra texten till en tredje person, som i sin tur skulle gå till en fjärde som hade i uppgift att skriva ned texten så exakt som möjligt. Mitt lag gick från fem meningar till en mening, haha. Sist så band vi fast ballonger runt fotlederna och så var det bara att stampa så bäst man kunde. Jag lyckades förstöra båda mina ballonger på egen hand, lyckat.

Det njöts sedan av efterrätt i form av glas och jordgubbar, dryckeslekarr och kubb. Vi var helt slut vid 02-tiden och Anton och Amelia begav sig hemåt medan vi andra började anordna sovplats. Anna och Jocke sov i min gamla säng, Edward tog soffan i vardagsrummet och jag, Sofia och Danne låg på två madrasser på golvet. Vi hade madrasserna däremot åt andra hållet så vi hade alla tre en skarv i mitte som var långt ifrån skön. Men vi brydde oss inte för fem öre, vi slocknade direkt.

Jag förstår dock inte hur tusan Danne kunde sova? Längst ut på madrassen, ansiktet en centimeter från ett bordsben och benen liggandes utanför madrassen på golvet. Bekvämt eller?!

Lyckat som sagt. Och oväntat lugnt, givetvis var man beredd på det värsta. Men det här var bara första festen av många, så ribban är väl sagt kan man säga.

Stort tack till: Anna, Jocke, Anton, Amelia, Sofia, Danne och Edward!


Förberedelser

Just nu är jag hemma i Bosvedjan och håller på med alla förberedelser inför festen ikväll med fantastiska människor. Nu har jag precis rensat jordgubbarna som jag och Sofia köpte av Anna tidigare idag. Anna: vilken tjej alltså! Helt jävla oslagbar.

Denna midsommar kommer bli helt kanon, även om det blir svårt att slå fjolårets fest i sommarstugan. Jösses.

Midsommar 2009


Utbildad badvakt

Jajjemän! Som agent 007 har rätt att döda har jag rätt till motsatsen: att rädda liv.

Efter en halvtimmas väntan på Nackstabadet visade det sig att vi tydligen skulle ut till Matfors för att bli utbildade. Så vi trängde ihop oss i en bil och åkte dit. Väl där fick vi se en film om HLR och öva på att blåsa liv i dockor, högerläge och så vidare. När vi väl lärt oss det så hoppade vi ned i vattnet och bogserade varandra och liknande. Riktigt kul, men jobbigt.

Sedan var det slut och vi anses allså vara tillräckligt utbildade nu för att jobba som badvakt, spännande hörni. Det kommer att gå superbra det här, nu är det bara ungefär två och en halv vecka kvar tills vi är in action på riktigt.

It's a new day!

Ny dag. Nya möjligheter.

Lite smått pirrigt inför badvaktsutbildningen och försöker för glatta livet komma ihåg allt jag lärt mig om inom simning och livräddning under idrottslektionerna. Men det kommer att gå bra. Framför allt kommer det att bli kul!

Efter utbildningen skall jag fika med stjärnorna Ullis och Malin, det kommer bli kanon!
En låt som är perfekt att spela om mornarna och peppa tillsammans med.

Världens vackraste och bästa Susanna NilssonDu
var en av de första som hörde den innan hon blev stor. Cred!

hitta.se kan dra åt...

För någar år sedan tyckte jag att hitta.se var något av det bästa som fanns, men på den senaste tiden har sidan gjort mig besviken gång på gång. Först och främst stämmer inte ett enda nummer på de personer man vill ha tag på. Tro mig, jag fick verkligen erfara detta då jag förlorade alla mobilnummer.

Sedan blev jag väldigt fundersam när jag försökte ta reda på var tusan mitt sommarjobb låg, och med tanke på kartan jag fick fram är det inte underligt att jag och Sofia gjorde en road trip runt hela Nacksta idag.


Här ligger tydligen Nackstabadet? Mitt ute i ingenstans...


Här ligger Nackstabadet - egentligen.

Barnlängtan

Eftermiddagen har jag spenderat hos Stina som är stor som ett hus, minst sagt. Och då är hon ändå endast i sjunde månaden. Hur hon kommer att se ut i slutet av graviditeten kan jag knappt tänka mig.

Jag tror att jag pratade lika mycket med Anton som med henne, Anton är vad hennes son kommer att heta om vi får vår vilja fram. Hennes karl är däremot inne på namnet Dexter... Ja, ni hör! Jag tänker inte ens kommentera saken. Jag har stora planer för Anton. Stora planer. Jag längtar så tills den lille krabaten kommer, för då blir det liv i stugan vill jag lova.

Badvakt nästa?

Som sagt så skall jag sommarjobba i kiosken på Nackstabadet, men idag ringde de och undrade om jag hade tid på torsdag för en badvaktsutbildning. Absolut. Frågan nu är om de har förflyttat mig, eller om alla på badet får denna utbildning för säkerhets skull?


Badvakt klassas av någon anledning som ett av de sexigaste jobben?

Sommargrönska

Goda sällskap

Just nu händer det nästan ingenting alls i mitt liv, skulle verkligen behöva ett kreativt projekt innan jag tynar bort. Som tur är så finns det trevliga människor som man kan fördriva tiden med.

Igår kom Henke över och vi tittade på senaste avsnittet av True Blood som jag fortfarande inte hade hunnit se. Det finns ingen bättre serie, jag säger då det! Sedan kollade vi på Oliver & Gänget och genast blev jag åtta år gammal, så gammal som jag var när jag fick filmen och kollade på den dagligen. Trots att jag inte sett filmen på flera år kunde jag till min stora förvåning fortfarande sjunga med i låtarna, det visar hur mycket innehåll som egentligen ryms i hjärnan. När den filmen var slut kollade vi på Batman återkomsten som gick på TV6, ännu en favorit från barndomen. Sedan sov jag gott.

Om någon timma skall jag iväg på systemet med Emma och Anna och inhandla alkohol inför kvällen. Vi skall ha parmiddag och laga massa god mat (vilket betyder att jag inte skall vara delaktig i matlagningen). Kvällar med Jakobsson Sisters brukar tillhöra de bästa så det gillar vi!

För jag behöver inte onödiga bitches i mitt liv.

Bitch!

Ett tips är att sluta bete dig som en jävla bitch. Det är ytterst oaktraktivt.

Sommarlov

Igår hade jag min sista körlektion för "ett bra tag" så nu lägger vi undan all sådan press och stress tills senare och tar det  bara lungt fram tills 12:e juli då sommarjobbet tar fart.

Det skall dock erkännas att det blir lite långtråkigt om dagarna ibland, så om någon har ett syuppdrag eller liknande: hör för guds skull av er! Jag är pepp. Igår var Jocke här och då slängde vi ihop ett bar byxor han skulle ha till vikingamarknaden som är ihelgen. Och när jag säger "slängde ihop" så menar jag det verkligen.

Nyss ringde min kära, gamla lärare Jenny från Ålsta och undrade om jag ville ha platsen jag fått på mode design utbildningen. Blev dock som sagt ett nej med andra ord då jag vet precis vad jag skall göra till våren.

Hösten är ju däremot en heeelt annan sak.

Keep it up folks!

Här kan ni rösta på mig i årets glasögonbärare. Ligger nu på 18:e plats tack vare er. Helt sjukt. Snart i topp 10 och har en chans att komma vidare till finalen i London och vinna ett modellkontrakt.

Okej, tror inte jag skulle lyckats så långt, men visst skulle det vara kul?!

RÖSTA!

Oväntat nog ligger jag på plats 24 av 653 bidrag! Det räcker med att komma i topp 10 för att ha en chans att ta sig vidare så kom igen gott folk, RÖSTA! Det är inte många röster som behövs för att komma till toppen!


Rösta på mig till årets glasögonbärare!

Överraskning i natten

Klockan sju vaknade jag av att mobilen ringde. Vem sjutton ringer så tidigt på en söndagsmorgon?! Naturligtvis en full Emma som meddelar att hon varit på efterfest på södra berget med ett MC-gäng, somnat i ett dike och undrar om hon kan få sova över hos mig? Haha. Givetvis!

Inklampandes kom hon med en bukett nyplockade blommor och lade sig till rätta på köksgolvet. Efter lite övertalning däckade hon på soffan istället och där sover hon ännu. Har tassat omkring lite försiktigt hela dagen för att inte väcka henne, men verkar inte vara någon större fara då hon sover som ett barn.

Just nu beundrar jag de fina blommorna Emma plockat åt mig och längtar tills ikväll då grillning i Finsta står på schemat.


Emma ifredags på förfest @ my place.

Mer studenter

Jag hade tänkt hoppa över Hedbergskas student som var igår eftersom det är så gaaalet mycket folk där, samt omöjligt att hitta någon. Men tjugo minuter innan det skulle börja kunde jag läsa på facebook att HVMD3 vunnit guldtroffén, för tredje året i rad. Jag och min klass hade alltså startat en tradition, och då kändes det givet att man skulle ned och gratulera så då var det bara att hoppa ned i conversen och traska ned.

Träffade flera jag kände där men varken Mariam eller Elin som tog studenten, attans. Men de har mina hjärtligaste gratulationer trots det.

Idag gick tiden fort och jag hann inte med Mathildas student (förlåt!) och kom precis i tid till Västermalm. Men vad spelade det för roll? Man såg absolut ingenting där. Tycker det känns jobbigt att ta fokus från föräldrarnas gratulationer (deras barn har ju slutat skolan: dagen de aldrig trodde skulle komma!) så kramade och gratulerade Anna, Anton och Jocke lite snabbt för att sedan kunna se dom skrika sig hesa på studentflaken.

Nu är det över, trots att jag själv inte är student så har det varit full rulle de senaste dagarna. Jag önskar alla studenter ett stort lycka till i framtiden!

Brorsans student

Jag och Linnea for iväg och gjorde ärenden efter mammas lista och inhandlade en hel del. På Kent hade dessvärre inte armbandet vi ville ha till Anna kommit in ännu, så det blev ett halsband istället. Thomas Sabo med en svart conversesko med vingar på. Klockren. Supersnygg.

Efteråt åkte vi hem och jag blåste upp ballonger och pyntade utsidan. Helt plötsligt var klockan galet mycket och jag var tvungen att fixa med mina studentpresenter samt klä upp mig och så vips bar det iväg till Skvadern där vi tack och lov(!) hade VIP-parkering. Vilket jävla bilkaos alltså!

Bar stolt upp brorsans skylt och innan man visste ordet av det så hade alla klasser sprungit ut. Hade på det ovanligt med tur att hitta alla jag ville träffa väldigt lätt, var ju några stycken.

Sedan var det mottagning hemma med nära och kära. Jag hade fastat hela dagen och inte ätit något alls just för den goda matens skull och visst var det värt det. Trevlig dag. Trevlig kväll. Inte alls avundsjuk faktiskt, inte så pass som jag trodde. Mest bara stolt. Faktiskt. Jag har fått mitt. Nu är det de andras tur. De förtjänar det.


Studentyra

Idag är det en stressig dag, minst sagt. Markus tar studenten så just nu håller jag på och gör mig redo för dagen lite snabbt innan jag skall hem i Bosvedjan för att hjälpa till med förberedelserna. Linnea och jag skall åka och göra lite ärenden bland annat: hämta bröd, köpa blommor samt införskaffa Annas studentpresent som bör (måste!) komma in idag.

Klockan tre är det student på Skvadern och det är min favoritskola när det gäller studenten just för att alla ser studenterna sjunga studentsången till skillnad från dom kommunala gymnasieskolorna. Sedan skall studenterna åka på flak och jag kommer bli grön av avundsjuka, efteråt vankas studentskiva med urgod mat och jag skall njuta.

Nej nu är det bäst att jag snabbar på lite. Jag önskar alla studenter en härlig dag!

Måndag

Då kör vi igång igen med en ny vecka gott folk! Bokstavligen likaså då jag har hela fyra körlektioner denna vecka, jisses. Gäller att tagga med andra ord... vi fixar det!

Studentvecka denna vecka också och jag kunde väl aldrig anat att jag kände så många 91:or som tar studenten?! Dessutom tar Markus studenten så det är en massa städning hemma som jag skall hjälpa till med också. Så nu i dagarna måste jag ta tag i alla studentpresenter och dylikt. Rena rama julafton, haha.

Efter dagens körlektion som slutar vid tolv skall jag åka hem och gå igenom posten som vanligt i jakt på mitt SIM-kort som borde komma idag. Annars vet jag inte vad jag gör. Sedan skall Khadije komma och hämta upp mig så skall vi ut till Birsta där vi skall vara med Henke. Spännande dag.

Enjoy!

Söndagskväll

Åt middag hemma i Bosvedjan idag då jag lyckats tjata till mig grillat. Efteråt dalade humör dock en smula och gamla känslor kom tillbaka och jag behövde prata av mig med någon. Underbara Nathalie var inte sen med att anmäla sitt intresse och kom genast och plockade upp mig. Vi inhandlade lite fika innan vi åkte ned till hamnen för att njuta av kvällssolen.

Trodde vi. Ingen sol där inte. Så vi tog en sväng ut till Spikarna på Alnö istället och beundrade utsikten där och drömde oss bort till en framtid då vi kommer äga våra egna sommarstugor där ute. Dock var det ganska kyligt så snart satt vi i bilen på väg in till stan igen. Kunde öva mycket på teorin och alla vägskyltar vilket kan vara välbehövligt då jag har ännu en körlektion imorgon.

Nathalie är en av de bästa jag vet, om jag nu glömt att säga det?

Knappast, men det tål att upprepas!

Magaluf 2010 del 2

Vi vaknade utan att vara ett dugg bakis och var inte sena med att bege oss till stranden där vi betalade löjligt dyrt för två solstolar vid ett parasoll. Vattnet var inte direkt varmt till en början, men till slut räckte det gott och väl för att vi skulle kunna doppa oss båda två. Hela dagen ägnades på stranden då vi båda två gick in för att bli pepparkakor.

Middag, i sällskap med en vinflaska, ägnades på en mysig liten restaurang precis vid stranden. Blandar de ut vinet med vatten utomlands eller är det bara mycket lättare att dricka det? För oj vad vi svepte vin där. Efteråt hade vi förfest på balkongen tillsammans med Mirjam och Bella innan vi begav oss till BCM tillsammans då det denna kväll var skumparty.

Man hör ju mycket om hur det finns klubbar som har massa "sexlekar" och så vidare utomlands, och BCM skulle visa sig ha en liknande variant. De ropade upp två killar och två tjejer på scenen, en av deltagarna skulle dricka ur ett ölglas för att sedan föra ölen vidare genom att kyssa (spotta på) de andra deltagarna. För att göra det "extra kul" ställdes tjejerna bredvid varandra och vice versa. Jättekul att se på och typiskt osvenskt. Vi trodde vi sett det värsta. Inte alls.

Vi dansade på som besatt och njöt till fullo av den fria baren när det tydligen händer något nytt på scenen. En tjej får frågan "You like big cocks, don't you?", vilket hon meddelar att hon gör (okej...?!). En dildo tas fram och det frågas sedan om den är för stor. Tydligen inte. Dildon sitter på en sorts plattform och placeras på golvet och tjejen, som har en kort klänning på sig, tar av sig trosorna! Tydligen är det en sorts tävling där man skall tävla och se vem som får orgasm först.

Tjejen placerar sig iallafall på dildon och det hela kör igång, hon har även på sig ett par hörlurar och ögonbindel. Gissningsvis för att inte bli störd - för vem skulle inte bli det när hela klubben står och råglor på en när man gränslar en dildomaskin?!  Efter ca två minuter "kommer hon" (fejkar?) och det hela hörs mycket tydligt i mikrofonen. Vi är så chockade att vi bara står och gapar typ, har ni hört på maken?! Och nästa tjej kommer upp på scenen. Och nästa. Och så en fjärde, som gör det hela topless! Efter henne är det (tack och lov?) slut på "dildoshowen".

Vi fortsatte att dansa som om ingen morgondag fanns och dag två blev om möjligt mer lyckad än dag ett.

Magaluf 2010 del 1

Efter tågresa till Arlanda, mindre övernattning där, flygresa till Palma och sedan bussresa till Magaluf så var jag och Mathilda äntligen framme! Vi hade rum på femte (och översta) våningen och hade en fantastisk utsikt, åt ena sidan hade vi stranden och havet, medan vi på andra sidan kunde titta ut över staden. Perfekt.

Första kvällen hade vi varit båda två varit vakna i över ett dygn och hade planen att ta det lungt. Vi åt middag på en mysig restaurang vid havet där jag unnade mig ett glas vin och Mathilda sex on the beach (drinken alltså). Som sedan lyder utomlands så blev vi även bjudna på en lakritsshots och med det i kroppen började vi fundera på om vi inte var taggade nog att gå ut trots allt. Jo men visst!

Så vi började förfesta på balkongen och ut kom våra grannar, jag frågade om att vi inte störde dom - inte alls! De ville vara med och vi började snacka med dom: Mirjam och Bella. De hade kommit tre dagar innan oss och kom från Göteborg, så vi kunde få höra lite skvaller om vart man skulle gå och inte. De rekommenderade BCM. Den största klubben på Magaluf till skillnad från alla andra ställen som mer eller mindre bara är pubar. Det kostade 15 euro (ca 150 kr) men då ingick fri bar mellan 22-01 och stället hade öppet till 05-06. Det lät galet bra så vi joinade helt enkelt brudarna och begav oss till BCM.

De hade dock varnat oss om att man var tvungen att vara "open minded" vilket vi ganska snart förstod varför. Det dansade nämligen halvnakna tjejer lite överallt, inte strippor utan "dansöser". Osvenskt. Men kul! Det fanns en massa "gaskillar" som gick runt och sålde lustgas, och det tänkte vi inte missa! Man andades in och ut i en ballong tills gasen var slut och då fick man en helt galen skrattattack som varade i 10 sek och sedan var det över. Superkul!

Vi dansade som galna, till och med på en plattform där vi röjde loss som bara den. Vi levde livet. Men in mot småtimmarna kom tröttheten, inte helt oväntat, och vi begav oss tillbaka till hotellet - som bara låg ett stenkast från BCM. Vi däckade i våra sängar totalt. Bara varit i Magaluf ett halvt dygn men redan röjt sönder.

Ni orkar inte läsa allt i ett blogginlägg så... to be continued.

Lilja i kvällssol

Jag började dagen med att åka "hem" och snoka lite bland posten. Inget nytt SIM-kort. Fan. Däremod ett besked om att jag kommit in på mode design på Ålsta. Okej. Åkte sedan vidare till Birsta i jakt på en ny mobiltelefon men den jag ville ha var slut på varenda ställe, men skulle tydligen komma in senare i veckan på Siba. Så än så länge är jag fortfarande helt handikappad.

Senare har jag handlat mat med ljuva liljan Lilly, hängt lite hemma hos mig och tvättat för att senare bege oss mot Barista för skvaller över en underbart god Frappista (med chokladsmak!) innan vi traskade uppför berget för att våldgästa våran favorit tilll Ida. Härlig dag.

Skvaller om Magaluf kommer. Jag lovar.

Hemma!

Nu är jag efter många vilda nätter på skumma klubbar med dildoshower äntligen hemma i Sundsvall med dess undersköna gröna vyer. Återkommer senare dock om alla äventyr. Natt!


Jag, Mathilda, Bella och Mirjam på BCM.

RSS 2.0